Tuusulanjärven identiteetti ja maine – tule tiedotustilaisuuteen

Käynnissä olevan matkailuhankkeen tiimoilta tehtiin loppuvuonna 2013 kovasti töitä työpajoissa, jonka tuloksena Tuusulanjärven alueelle saatiin määriteltyä brändi. Se koostuu neljästä elementistä: ’Suomalaisuuden tarina’, ’Järviluonto’, ’Lähellä’ ja ’Paljon tekemistä’. Elementit kuvaavat Tuusulanjärven alueen ainutlaatuisia piirteitä, arvoja ja toimintatapoja, jotka erottuvat massasta ja ovat se, mitä meillä on tarjota.

Työpajoihin osallistui kaikenkaikkiaan yli 60 henkilöä kuntasektorilta, yrityksistä ja erilaisista yhdistyksistä. Työpajoissa ideoitiin myös tekoja, joiden avulla brändi saadaan elämään ja näkyväksi. Näitä sanoista tekoihin -ideoita tuli 160 kpl. Matkailuhankkeen aikana tekemistä vauhditetaan neljällä palvelumuotoiluprojektilla, jotka toteuttaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Projektit on määritelty ja työ aloitettu. Työpajojen jälkeen aineistoa koottiin yhteen, ja esitys työn tuloksista on luettavissa tässä: Tuusulanjärven identiteetti ja maine.

Matkailuhankkeen edistymisestä, tuloksista ja organisoitumisesta pidetään tiedotustilaisuus Hotelli Gustavelundissa tiistaina 18.3.2014 klo 17.30. Tilaisuus on avoin kaikille.

– Tilaisuudessa on aiheellista keskustella jatkosta, jo kasaan saatujen tulosten ja olemassa olevan realismin pohjalta. Hyviä ideoita kaivataan myös laajemmalti, kaikki resurssit on mobilisoitava mukaan, kuvailee matkailuhankkeen ohajusryhmän puheenjohtaja Pekka Holma.

Keskustele!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s